Over 3 weken is het al zover, oud & nieuw…


Heeft u er al over na gedacht wat die dagen voor uw huisdier(en) betekent?

Wij hebben een paar weken terug een voorlichtingsavond gehouden in samenwerking met hondenschool Dogconnect en Markgraven dierenartsen.
Die ging over vuurwerkangst bij hond en kat. Omdat wij het belangrijk vinden om u als eigenaar tijdig in te lichten over wat u kunt doen voor uw huisdier dat angst vertoont in de dagen voor de jaarwisseling en dus vrijwel zeker ook op Oudejaarsavond.

Tijdig starten met behandeling is erg belangrijk want voor diverse medicamenten, dieetvoeding of toevoegingen aan voeding, die veelal gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, geldt dat bij voorkeur een maand van te voren met de behandeling moet worden begonnen.

Het is dus erg belangrijk om te beginnen met deze medicatie voordat de hond of kat de stress ervaart. Is uw hond of kat al heel bang of gestrest dan is het erg lastig hem/ haar hier nog ‘uit te halen’. Ook als u er in een later stadium achter komt hebben wij diverse middelen die u kunt inzetten om de angsten bij uw huisdier(en) binnen de perken te houden.

Wilt u weten wat u kunt doen? Lees het na op onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.