Actie maand juni

Je huisdier mee op vakantie? Leuk! Samen genieten van het mooie weer, leuke wandelingen maken, een terrasje pakken en een nieuwe omgeving verkennen….

Echter, er zijn wel enkele zaken waar u aandacht aan moet besteden als u uw huisdier wil meenemen op vakantie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Hier willen wij u graag bij helpen!

Op onze website hebben we een uitgebreid stuk geschreven met handige tips en weetjes, dit staat onder het kopje Tips en advies, tips algemeen –> ‘Reizen’.

Natuurlijk is dit een algemeen advies (per land en diersoort zijn er verschillen). Wilt u een passend advies voor u voor wat betreft meenemen van uw huisdier? Neem dan contact met ons op zodat we dit kunnen bespreken op een gratis vakantieconsult!

Daarnaast zit er bij dit vakantieconsult 10% korting op alle ontworming en producten tegen vlooien en teken die u dan meeneemt voor uw huisdier.

Tijdens dit, of een ander consult, zit er ook een leuke korting op het chippen van uw huisdier! De kosten hiervan zijn alleen in de maand juni 24.90 euro INCLUSIEF registratie bij de NDG, de grootste databank in Nederland.

Namens team Almeloord alvast een fijne vakantie gewenst!

Reacties zijn gesloten.