Actie november

e maand november geven wij 10 % korting op NIET – medicamenteuze middelen tegen vuurwerkangst, zoals Calm Diet, Zylkene, Feliway, Adaptil en het Thundershirt. Dit zijn behandelingsmogelijkheden die gebaseerd zijn op veelal natuurlijke ingrediënten/ werkwijze. Wij geven deze middelen liever mee, dan de versuffende medicatie die vaak oudejaarsdag nog wordt opgehaald. Deze hebben namelijk in het algemeen meer risico’s en een grotere impact op het dier.

Het lijkt nog zo ver weg, de feestdagen. Maar over 2 maanden is het echt alweer zo ver. Voor ons een feestelijke aangelegenheid, maar voor veel dieren is dit een stressvolle periode, voornamelijk door de knallen en flitsen van oud & nieuw.
Nu is een goed moment om alvast te denken aan uw huisdier(en). Hoe reageren zij op vuurwerk? Reageren zij amper op alle knallen of zitten ze al helemaal in de stress bij de eerste de beste knal? Er zijn verschillende middelen beschikbaar, waarvan enkele middelen minimaal 4 weken voor aanvang van de stress mee begonnen moet worden, wil dit optimaal aanslaan. Het is belangrijk om te beginnen met deze medicatie voordat de hond of kat de stress ervaart. Is uw hond of kat al bang of gestrest dan is het erg lastig hem/ haar hier nog uit te halen.

Wij hebben helaas geen geschikte ruimte om lezingen te geven voor groepen, maar wij staan u graag een-op-een te woord aan de balie of op afspraak bij één van de paraveterinairen met betrekking tot vuurwerkangst. Wij kunnen u dan een advies op maat geven voor uw huisdier.
Houdt onze Facebook pagina ook in de gaten voor de beste tips voor uw hond of kat rondom oud & nieuw. Voor vragen kunt u altijd langs komen of bellen op 0546 – 82 70 69.

Reacties zijn gesloten.