Hiep, hiep, hoera! Dierenkliniek Almeloord bestaat 25 jaar!

poster web

Hiep, Hiep, Hoera! Dierenkliniek Almeloord bestaat 25 jaar!

Wij willen dit graag met u vieren en nodigen u daarom uit voor onze open dag met leuke activiteiten voor jong en oud. De open dag zal plaats vinden op zaterdag 5 september 2015 van 11.00 – 16.00uur.

Er worden verschillende interessante lezingen gegeven, door o.a. Drs. Reinders over echografie (demonstratie), de Bréborgh (Dierenhotel, trainingscentrum en crematorium) en natuurlijk door onze eigen dierenarts Menno von Brucken Fock die o.a. endoscopie zal demonstreren.

Tijdens de open dag zijn er verschillende spectaculaire prijzen te winnen met prijsvragen, het Rad van Fortuin (voor 50 ct per zwengel: altijd prijs en dat geld gaat volledig naar een goed doel ) en de grabbelton. Verder is er een speurtocht door de praktijk, waarbij u een kijkje kunt nemen ‘in de keuken’ en zelfs een blik mag werpen in de operatiekamer. Er staat een springkussen in de tuin en ook zal Clown Knapie bij ons rondlopen.

Voor versnaperingen en ijsjes wordt gezorgd. Kortom, het wordt een feestelijke dag! Zet hem vast in uw agenda: 5 september van 11.00 – 16.00 uur.

Hopelijk tot dan!

Team Almeloord

Reacties zijn gesloten.