Het Huisdieren Zorgplan, hoe staat het er nu voor?

Op 6 juni 2017 hebben wij het Huisdieren Zorgplan geïntroduceerd. 1 jaar later hebben wij maar liefst 175 zorgplannen afgesloten 124 voor honden en 51 voor katten!!!

Wat zijn nu eigenlijk de grootste voordelen van het Huisdieren Zorgplan?

Wat wij van klanten horen is dat zij het erg prettig vinden om elk kwartaal een herinnering te ontvangen dat er weer producten klaar liggen en hun hond of kat dus weer toe is aan een behandeling tegen vlooien/ teken en wormen. Daarnaast is alles wat betreft de preventieve zorg het gehele jaar door netjes verzorgd.

Onze praktijk biedt daarnaast als bijkomend voordeel een halfjaarlijks consult aan dat tevens eerder (of later) ingezet kan worden als uw hond/kat ziek is, klachten vertoont of gewond geraakt is. Daarnaast krijgt u 10% korting op alles wat buiten het plan valt en in onze kliniek wordt gedaan of geleverd. Dus ook (dieet)voeding, een gebitsreiniging of een operatie!

Het is nog steeds mogelijk om een Huisdieren Zorgplan af te sluiten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of kijk op onze website voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.