Juli: op vakantie of thuis blijven?

De vakantie is begonnen!

Gaat uw hond of kat mee op vakantie? Denk dan aan de rabies vaccinatie, parasietenbestrijding en ontworming. Gaat uw hond, kat, fret of konijn uit logeren in een pension, denk dan aan extra vaccinaties en  ook aan parasietenbestrijding.

Blijft u thuis dit jaar, dan hebben we een leuke actie voor u. Vele huisdieren hebben helaas last van overgewicht. Maak van de zomerperiode gebruik om uw huisdier lekker veel te laten wandelen, aan de fiets mee te laten lopen, te laten zwemmen of energievretende spelletjes met hem of haar te doen. Daarnaast kunt u speciaal dieetvoer verstrekken om het afvallen te bespoedigen en soepeler te laten verlopen. Wij kunnen u goed helpen! Voor advies kunt u kosteloos een afspraak maken bij een van onze paraveterinairen. Alle diëten die betrekking hebben op verantwoord afvallen zijn bij ons in de aanbieding deze maand.

Alle diëten gericht op ‘afvallen’:  25% korting!

Verder speciale aandacht voor een nieuw antivlooienproduct voor de kat: Vectra Felis.
Dood niet alleen de vlo maar ‘behandelt’ tegelijk ook de leefomgeving! Nu een tijdelijke introductiekorting van 15%.

Vakantiefoto actie: wie maakt de leukste vakantiefoto van baasje(s) met huisdier?
Stuur uw leukste vakantiefoto naar info@almeloord.nl. De drie winnaars worden tijdens onze open dag, op 5 september, bekend gemaakt. De winnaars kunnen leuke prijzen tegemoet zien, dus meedoen is de moeite waard! Hou de website en facebook goed in de gaten.

juli 2015

Reacties zijn gesloten.