‘Nomyiasis’ en ‘Noinsect’

In deze maanden zijn er weer verschillende ziektes en insecten die opduiken bij bijvoorbeeld konijnen maar ook kippen en vogels kunnen hier last van hebben.
Hieronder staan twee middelen die u in kunt zetten bij Myiasis en als uw huisdier last heeft van mijten, luizen en/of teken.

‘Nomyiasis’
Nomyiasis is een effectief middel dat er voor zorgt dat de vliegenlarven dood gaan en het zorgt er ook voor dat de insecten niet volwassen kunnen worden en er geen nieuwe maden bijkomen. Ook de eieren van de vliegen worden aangepakt.

Als u uw konijn(en) ter preventie met het middel wilt behandelen, dan is de lente of de zomer aan te raden, omdat dan het broeierige en vochtige warme weer begint.
Heeft u konijnen die gevoelig zijn voor het aankoeken van de ontlasting, snel vachtklitten hebben of zich niet schoon kunnen houden? Dan is Nomyiasis sterk aan te raden!

‘No-insect’
Dit middel dient ter bestrijding van niet gravende mijten, luizen en teken dat uw toe kunt dienen bij uw konijnen, kleine knaagdieren en vogels.
Dankzij de handige sprayflacon is het middel zeer eenvoudig toepasbaar.

Heeft u interesse in één van deze middelen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Beide middelen hebben wij voorradig in onze dierenkliniek.

Reacties zijn gesloten.