Stukje rijden met de hond? Tuurlijk, maar dan wel veilig!

Stukje rijden met de hond? Tuurlijk, maar dan wel veilig!

Een dagje naar het strand, een lange vakantierit of gewoon even een blokje om. Natuurlijk gaat je hond vaak mee in de auto.

Maar hoe vervoert u uw hond?
Is er regelgeving waar u rekening mee moet houden?
Zijn de juiste vaccinaties gegeven?
Zijn er op uw vakantieadres andere parasieten?

In Nederland zijn er geen specifieke regels voor honden in de auto. Maar het mag niet ‘’leiden tot gevaarlijke situaties of verkeershinder’’. In Frankrijk en België geldt hetzelfde. In Duitsland zijn de regels strenger. Daar moet je je hond vervoeren in een tuigje, bench of achter een rek.

Wilt u meer weten en of de vaccinaties van uw huisdier geldig zijn voor het land waar u naar toe gaat? Neem gerust contact met ons op zodat wij dit voor u na kunnen kijken.

OF maak gebruik van het GRATIS vakantieconsult bij een van onze paraveterinairen in de maand juni. Daarnaast zit er bij dit vakantieconsult 10% korting op alle wormmiddelen en producten tegen vlooien en teken die u dan meeneemt voor uw huisdier!

Ook het chippen kan deze maand voor een speciaal tarief, de kosten hiervan zijn alleen in de maand juni 24.90 euro INCLUSIEF registratie bij de NDG, de grootste databank in Nederland.

Reacties zijn gesloten.